NAJWAŻNIEJSZE LINKI DLA CIEBIE - WYKORZYSTAJ PORTAL w 100%
DOŁĄCZ DO GRUPY FANDOMS NA FACEBOOKU ! - KLIKNIJ TUTAJ :)


+6 głosów
ZALOGUJ SIĘ I DOŁĄCZ DO TEGO FANDOMU!

Sylwia przybysz - tylko raz uważam za sztos ! <3 A dlaczego przeczytaj dalej :) + KONKURS

czas na zmiany

dnia 09.12.2016(piątek) -PREMIERA Płyty ! -tak rano krzyknąłem jak się obudziłem. 

Na początku chciałbym się do czegoś przyznać, a mianowicie kiedy Sysia wydała Plan to byłem jakoś niezbyt nastawiony pozytywnie hmm.... w sumie to sam nie wiem dlaczego, może dlatego bo byłem mega zapatrzony w inną artystkę ? tego nie wiem,

Verba zamknięte oczy mam z udziałem naszej kochanej artystki był  dla mnie momentem olśnienia i tak naprawdę momentem zmiany zdania ....... NO ale czas przejść do rzeczy :)

mamy to ! :)

długo oczekiwana płyta już w sklepach :) 

jeżeli nie kupiliście preorderu gdzie do płyt była dołączana silikonka oraz autograf i plakat a chcecie mieć z legalnego źródła tą wspaniałą płytę na końcu posta będą linki gdzie możecie dokonać takiego zakupu przez internet oraz można zakupić ją w salonach Empik  

jakie piosenki znajdziecie na płycie ?

Na płycie znajdziemy następujące Mega utwory 

1. tylko raz 

2. nie podam się (Sylwia i Artur ) 

3 zmiany 

4 słońca blask

5 sunlight (Sylwia i David Mark Balley ) 

6 mój najlepszy dzień 

7 podajesz mi dłoń 

8 from dusk till down 

9 dzień po dniu

10 uwierzę  

11  nie chce więcej 

12 nie wiem czy będziesz  

czas trwania calosci około 43 min naprawde polecam mega teksty mega muza jednym słowem Sztos ! Mymusic dziękujemy <3

A teraz .........


Edit : czas wydłużony  

konkurs - tak dobrze widzicie - konkurs prywatny bez wsparcia medialnego 

co do wygrania ? 

Płyta Tylko raz 

co trzeba zrobić ?

napisz w komentarzu wierszyk o Sylwii z użyciem słowa tylko raz 

termin zgłoszeń do 21.12.2016 powodzenia !<-


gdzie kupić ?

wersja CD 

http://www.empik.com/tylko-raz-przybysz-sylwia,p1132330166,muzyka-p

https://www.mymusicshop.pl/pl/p/Sylwia-Przybysz-Tylko-raz-/836 


Wersja mp3 -dostępna od  razu po zaksięgowaniu 

http://www.empik.com/tylko-raz,p1133667942,ebooki-i-mp3-p 


Ważne !

Pamiętaj kupujesz Płytę w empiku czy w innych sklepach nie ścigasz za free pomagasz artyście w kolejnej płycie 


Ps przepraszam za brak kropek i przecinków

JAK MOGĘ ZAROBIĆ PUNKTY DLA FANDOMU Z TEGO POSTA / CO MOGĘ TERAZ ZROBIĆ?
Jaka jest Twoja reakcja na ten post?
1
Jest OK
0
Super
0
Śmiech
0
Zdziwienie
0
Złość
0
Smutek
PUNKTACJA Z TEGO POSTA NIE JEST WLICZANA DO AKTUALNYCH AKCJI KONKURSOWYCH PORTALU ALE
Wciąż możesz go komentować, oceniać i brać udział w jego wyzwaniach, a być może zdecydujemy się go podbić i tym samym zaliczyć z niego punkty do aktualnych akcji serwisu - im większa w nim aktywność, tym większa szansa byśmy podjęli taką decyzję :)

Redaktor tego posta zarobił dotychczas 374 punktów za:

Jakość:20Popularność:214
Wsparcie:0Ocena i wartość ocen:6
Wyróżnienia/kary:0Komentarze i reakcje:110
W trwającej akcji redaktor dla tego fandomu uzyskał skuteczność % ( polecanych postów z napisanych w tym fandomie)
O CO CHODZI Z PUNKTAMI DLA REDAKTORÓW? ZA CO SIĘ JE ZARABIA?

Zaloguj się, aby zarabiać punkty z aktywności w postach !

Sylwia Przybysz
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
214 czytelników Gru 14, 2016

Twój komentarz lub propozycja wyzwania do posta

Możesz wkleić bezpośredni link do grafiki / video aby umieścić ją w treści komentarza
Typ posta - do wyboru: pusty(post), quiz, story, zadanie
Prywatność: Twój adres email zostanie tylko wykorzystany do przesłania powiadomień.
Weryfikacja antyspamowa:

Aby zapobiec tej weryfikacji w przyszłości i zbierać punkty w serwisie, proszę zaloguj się lub zarejestruj.

11 Komentarzy

DirectionerForever97 Użytkownik 108,951 punktów 6 7 15
Jejku ja też uważam że ta płyta to sztos i zdecydowanie jest lepsza od poprzedniej ♥ Muszę w końcu znaleźć czas i posłuchać wszystkie piosenki z te płyty Na pewno są genialne
+5 głosów
Jest OK
Gru 14, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
mam rozumiec ze masz plyte ?
DirectionerForever97 Użytkownik 108,951 punktów 6 7 15
Na razie nie ale planuję zakupić :p
Ewla.Tinista Użytkownik 167 punktów 3
Ta płyta to goal i sztos ok
Jeju czemu ja jej jeszcze nie mam?! Xdd
+5 głosów
Jest OK
Gru 14, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
możesz wziąć udział w konkursie
Pacia z Setki Użytkownik 31,671 punktów 2 7
Ta płyta jest megaa <3 ale jej niestety nie mam :< Spróbuje wziąć udział :> ale to potem  dam w komentarzu wierszyk :v
+5 głosów
Jest OK
Gru 16, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
spróbuj tym bardziej, że konkurs został przedłużony
Ola000 Użytkownik 2,473 punktów 1 3
Płyta o wiele lepsza od poprzedniej, osobiście jestem w niej zakochana ♥ Byłam na podpisywaniu i naprawdę cieszę się,że Sylwia tak bardzo się rozwija !
+5 głosów
Jest OK
Gru 16, 2016
ZraZy Użytkownik 22 punktów
Nie poddam sie to najlepsza piosenka !
+5 głosów
Jest OK
Gru 16, 2016
beata_b99 Użytkownik 128,100 punktów 3 6 17
Nie będę brała udziału w konkursie, bo mam już płytę i nawet jej niedawno skończyłam słychać. Widać ogromny progres między jej dwiema płytami, bo ja w pierwszej miałam kilka piosenek, które nie do końca mi się podobały, a przy okazji tej płyty wszystkie piosenki są świetne i widzę ogromny postęp i wokalny i muzyczny
+4 głosów
Jest OK
Gru 14, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
zgadzam sie uważam że zrobila wielki postęp wplyw na to mogla mieć dlusza wspolpraca z werbą oraz napewno poprawa Wokalna
mjarczok Użytkownik 10 punktów 1
Super, na pewno coś napiszę Mam tylko pytanie, to płyta z autografem i silikonką? Nie ma to dla mnie zbytniego znaczenia, ale jestem ciekawa
+4 głosów
Jest OK
Gru 18, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
Przepraszam że dopiero teraz. Plyta bez bonusów
mjarczok Użytkownik 10 punktów 1
Płyta Sysi-„Tylko Raz”
Nie powstała na pokaz
Ujawniła w niej swym fanom
Co jej w duszy gra co rano
Sam ten krążek jest wspaniały
A fanów zachwyt niemały 


Pisałam to na szybko, nie jestem kreatywna ok
+4 głosów
Jest OK
Gru 20, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
prosze o kontakt jeszcze co prawda nie mowie ze wygralas bo wyniki jutro po 20
Emi Użytkownik 17,603 punktów 2 10
Jestem po prostu w wielkim szoku tej nowej płyty jest ona cudowna.Niestety jej nie mam
+3 głosów
Jest OK
Gru 14, 2016
Pokaż 2 poprzednich odpowiedzi
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
spróbój
hania1011 Użytkownik 1,833 punktów 1 1 2
Ta płyta jest wspaniała <3 Ja zamówiłam i przyszło mi 9 grudnia w premierę, mega się ucieszyłam, piękna wspaniała silkonka, wspaniałe plakaty, jak i płyta, piosenki, wszystkie piosenki mi się podobają ale tak najbardziej to: 1. Tylko raz 2 Nie poddam się 3 Mój najlepszy dzień 4. Sunlight ♥ Gdybym nie miała płyty, z chęcią bym wzięła udział w konkursie,ja już mam, a nie chcę,żebym ja miała 2 jedni 1 albo 0 i byli smutni <3
+3 głosów
Jest OK
Gru 20, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 punktów 1 4
mjarczok zwycieżyla gratulacje
prosze o podanie adresu do 24 grudnia jeżeli przekroczy termin nagrode dostanie najlepszy komentarz
+3 głosów
Jest OK
Gru 22, 2016

Twój wynik:

Jeszcze w nic nie grałeś. Nie odnotowano żadnej aktywności w grze.
149 osób na stronie
2 Użytkowników oraz 147 Gości
Użytkownicy aktualnie na stronie
Dziś posty czytano : 9065 razy

Fandomy, do których należę

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, do których należysz i dołączać do nowych!

Fandomy, które obserwuję

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, które Cię interesują i obserwować nowe!

Zainteresowani tym postem

Liczba osób: 0

Największe fandomy

  1. The 100
    96 osób
  2. Bambinos
    89 osób
  3. Ananasy Sylwii
    84 osób
  4. Riverdale
    84 osób
  5. Bartek Lovers
    66 osób
  6. Supiwerki
    45 osób
  7. Arturonators
    33 osób
  8. Once Upon A Time
    25 osób
  9. Domisiaki
    20 osób
  10. SikorskiSquad
    19 osób
  11. Pretty Little Liars
    10 osób
  12. Remonators
    8 osób
  13. Famous In Love
    8 osób
  14. Misiaki Sysi
    5 osób
  15. Dua Lipa
    3 osób
  16. The Good Place
    3 osób
  17. GRY
    1 osób
  18. Kluseczki Olgi
    1 osób
  19. TALENTY
    1 osób
  1. Riverdale
    183922 punktów
  2. The 100
    30851 punktów
  3. Supiwerki
    20085 punktów
  4. Young Stars Festival
    18240 punktów
  5. Ananasy Sylwii
    13977 punktów
  6. Shawn Mendes Army
    11938 punktów
  7. Ania, nie Anna
    10133 punktów
  8. SERIALE
    9371 punktów
  9. Bambinos
    9157 punktów
  10. Eurowizja
    9107 punktów
  11. Bartek Lovers
    8926 punktów
  12. Famous In Love
    8236 punktów
  13. Once Upon A Time
    7691 punktów
  14. FILMY/SERIALE/TV
    7345 punktów
  15. YOUNG STARS
    6787 punktów
  16. Pretty Little Liars
    6379 punktów
  17. Remonators
    6125 punktów
  18. Dua Lipa
    4573 punktów
  19. KSIĄŻKI
    4399 punktów
  20. INNE
    4385 punktów
  21. GWIAZDY YOUNG STARS
    4259 punktów
  22. Progress Armia
    4108 punktów
  23. The Originals
    4035 punktów
  24. Nintendo
    3601 punktów
  25. Arturonators
    3511 punktów
  26. 13 Reasons Why
    3506 punktów
  27. Domisiaki
    3183 punktów
  28. K-Pop
    2628 punktów
  29. SikorskiSquad
    2481 punktów
  30. God Of War
    2404 punktów
  31. Sport
    2118 punktów
  32. Young Stars News
    2019 punktów
  33. Puthinators
    1882 punktów
  34. MUZYKA
    1657 punktów
  35. FILMY
    1620 punktów
  36. Misiaki Sysi
    1619 punktów
  37. GRY
    940 punktów
  38. Pamiętniki Wampirów
    531 punktów
  39. Team Rieger
    429 punktów
  40. Stranger Things
    379 punktów
  41. Kluseczki Olgi
    334 punktów
  42. Arianators
    234 punktów
  43. Soy Luna
    148 punktów
  44. Detroit
    144 punktów
  45. YOUTUBE
    130 punktów
  46. Life Is Strange
    95 punktów
  47. MMers
    91 punktów
  48. The Good Place
    70 punktów
  49. Sony Playstation
    66 punktów
  50. R5Family
    58 punktów
  51. Selenators
    43 punktów
  52. Beautilles
    41 punktów
  53. Podróże
    40 punktów
  54. 5SOSFam
    39 punktów
  55. Directioners
    39 punktów
  56. Orlandonators
    24 punktów
  57. Uncharted
    24 punktów
  1. Potterheads
    115 punktów
  2. FILMY
    50 punktów
  3. FILMY/SERIALE/TV
    50 punktów
  1. The 100
    5002 punktów
  2. SERIALE
    2564 punktów
  3. FILMY/SERIALE/TV
    1893 punktów
  4. Bartek Lovers
    1096 punktów
  5. YOUNG STARS
    960 punktów
  6. Ananasy Sylwii
    863 punktów
  7. Riverdale
    373 punktów
  8. MUZYKA
    155 punktów
  9. Arturonators
    91 punktów
  10. Once Upon A Time
    91 punktów
  11. Supiwerki
    91 punktów
  12. Bambinos
    47 punktów
  13. Shawn Mendes Army
    39 punktów
  14. Pretty Little Liars
    32 punktów
  15. INNE
    24 punktów
  16. KSIĄŻKI
    21 punktów
  17. Stranger Things
    21 punktów
  18. Domisiaki
    20 punktów
  19. Dua Lipa
    20 punktów
  20. Remonators
    17 punktów
  21. Young Stars News
    16 punktów
  22. Ania, nie Anna
    14 punktów
  23. GRY
    14 punktów
  24. Eurowizja
    12 punktów
  25. SikorskiSquad
    12 punktów
  26. The Originals
    12 punktów
  27. FILMY
    11 punktów
  28. Nintendo
    11 punktów
  29. Sport
    10 punktów
  30. God Of War
    8 punktów
  31. Young Stars Festival
    8 punktów
  32. Famous In Love
    6 punktów
  33. Pamiętniki Wampirów
    6 punktów
  34. 13 Reasons Why
    5 punktów
  35. Arianators
    3 punktów
  36. LUDZIE
    2 punktów
  37. Progress Armia
    2 punktów
  38. Misiaki Sysi
    1 punktów
  1. Ananasy Sylwii
    2663 punktów
  2. Riverdale
    2340 punktów
  3. Pretty Little Liars
    1782 punktów
  4. Shawn Mendes Army
    1662 punktów
  5. Bartek Lovers
    1323 punktów
  6. Once Upon A Time
    1216 punktów
  7. Dua Lipa
    1047 punktów
  8. The Originals
    989 punktów
  9. Soy Luna
    986 punktów
  10. Bambinos
    918 punktów
  11. K-Pop
    683 punktów
  12. Supiwerki
    645 punktów
Kontakt Post