NAJWAŻNIEJSZE LINKI - WYKORZYSTAJ PORTAL W 100%
DOŁĄCZ DO GRUPY FANDOMS NA FB! - KLIKNIJ


+6 głosów
(postid: 249218) 
ZALOGUJ SIĘ I DOŁĄCZ DO TEGO FANDOMU!

Sylwia przybysz - tylko raz uważam za sztos ! <3 A dlaczego przeczytaj dalej :) + KONKURS

czas na zmiany

dnia 09.12.2016(piątek) -PREMIERA Płyty ! -tak rano krzyknąłem jak się obudziłem. 

Na początku chciałbym się do czegoś przyznać, a mianowicie kiedy Sysia wydała Plan to byłem jakoś niezbyt nastawiony pozytywnie hmm.... w sumie to sam nie wiem dlaczego, może dlatego bo byłem mega zapatrzony w inną artystkę ? tego nie wiem,

Verba zamknięte oczy mam z udziałem naszej kochanej artystki był  dla mnie momentem olśnienia i tak naprawdę momentem zmiany zdania ....... NO ale czas przejść do rzeczy :)

mamy to ! :)

długo oczekiwana płyta już w sklepach :) 

jeżeli nie kupiliście preorderu gdzie do płyt była dołączana silikonka oraz autograf i plakat a chcecie mieć z legalnego źródła tą wspaniałą płytę na końcu posta będą linki gdzie możecie dokonać takiego zakupu przez internet oraz można zakupić ją w salonach Empik  

jakie piosenki znajdziecie na płycie ?

Na płycie znajdziemy następujące Mega utwory 

1. tylko raz 

2. nie podam się (Sylwia i Artur ) 

3 zmiany 

4 słońca blask

5 sunlight (Sylwia i David Mark Balley ) 

6 mój najlepszy dzień 

7 podajesz mi dłoń 

8 from dusk till down 

9 dzień po dniu

10 uwierzę  

11  nie chce więcej 

12 nie wiem czy będziesz  

czas trwania calosci około 43 min naprawde polecam mega teksty mega muza jednym słowem Sztos ! Mymusic dziękujemy <3

A teraz .........


Edit : czas wydłużony  

konkurs - tak dobrze widzicie - konkurs prywatny bez wsparcia medialnego 

co do wygrania ? 

Płyta Tylko raz 

co trzeba zrobić ?

napisz w komentarzu wierszyk o Sylwii z użyciem słowa tylko raz 

termin zgłoszeń do 21.12.2016 powodzenia !<-


gdzie kupić ?

wersja CD 

http://www.empik.com/tylko-raz-przybysz-sylwia,p1132330166,muzyka-p

https://www.mymusicshop.pl/pl/p/Sylwia-Przybysz-Tylko-raz-/836 


Wersja mp3 -dostępna od  razu po zaksięgowaniu 

http://www.empik.com/tylko-raz,p1133667942,ebooki-i-mp3-p 


Ważne !

Pamiętaj kupujesz Płytę w empiku czy w innych sklepach nie ścigasz za free pomagasz artyście w kolejnej płycie 


Ps przepraszam za brak kropek i przecinków


OCENA JAKOŚCI

Uważasz, że ocena jest nieuczciwa? Zgłoś to przyciskiem "zgłoś" na dole, a administracja portalu sprawdzi tą ocenę!
JAK MOGĘ ZAROBIĆ PUNKTY DLA FANDOMU Z TEGO POSTA / CO MOGĘ TERAZ ZROBIĆ?
Jaka jest Twoja reakcja?
1
OK
0
Super
0
Śmiech
0
Zdziwienie
0
Złość
0
Smutek
PUNKTACJA Z TEGO POSTA NIE JEST WLICZANA DO AKTUALNYCH AKCJI KONKURSOWYCH PORTALU ALE
Wciąż możesz go komentować, oceniać i brać udział w jego wyzwaniach, a być może zdecydujemy się go podbić i tym samym zaliczyć z niego punkty do aktualnych akcji serwisu - im większa w nim aktywność, tym większa szansa byśmy podjęli taką decyzję :)

Redaktor tego posta zarobił dotychczas 388 punktów za:

Jakość:20Popularność:227
Wsparcie:0Ocena i wartość ocen:6
Wyróżnienia/kary:0Komentarze i reakcje:111
W trwającej akcji redaktor dla tego fandomu uzyskał skuteczność % ( polecanych postów z napisanych w tym fandomie)
O CO CHODZI Z PUNKTAMI DLA REDAKTORÓW? ZA CO SIĘ JE ZARABIA?

Zaloguj się, aby zarabiać punkty z aktywności w postach !

Sylwia Przybysz
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
227 czytelników Gru 14, 2016

Twój komentarz lub propozycja wyzwania do posta

Możesz wkleić bezpośredni link do grafiki / video aby umieścić ją w treści komentarza
Podpisz się (nick, imię etc.)
Prywatność: Twój adres email zostanie tylko wykorzystany do przesłania powiadomień.
Weryfikacja antyspamowa:

Aby zapobiec tej weryfikacji w przyszłości i zbierać punkty w serwisie, proszę zaloguj się lub zarejestruj.

11 Komentarzy

DirectionerForever97 Użytkownik 109,148 pkt
Jejku ja też uważam że ta płyta to sztos i zdecydowanie jest lepsza od poprzedniej :D ♥ Muszę w końcu znaleźć czas i posłuchać wszystkie piosenki z te płyty :P Na pewno są genialne :D♥
+5 głosów
Gru 14, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
mam rozumiec ze masz plyte ?
DirectionerForever97 Użytkownik 109,148 pkt
Na razie nie ale planuję zakupić :p
Ewla.Tinista Użytkownik 167 pkt
Ta płyta to goal i sztos ok
Jeju czemu ja jej jeszcze nie mam?! Xdd
+5 głosów
Gru 14, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
możesz wziąć udział w konkursie
Pacia z Setki Użytkownik 31,822 pkt
Ta płyta jest megaa <3 ale jej niestety nie mam :< Spróbuje wziąć udział :> ale to potem  dam w komentarzu wierszyk :v
+5 głosów
Gru 16, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
spróbuj tym bardziej, że konkurs został przedłużony
Ola000 Użytkownik 2,473 pkt
Płyta o wiele lepsza od poprzedniej, osobiście jestem w niej zakochana ♥ Byłam na podpisywaniu i naprawdę cieszę się,że Sylwia tak bardzo się rozwija !
+5 głosów
Gru 16, 2016
ZraZy Użytkownik 22 pkt
Nie poddam sie to najlepsza piosenka !
+5 głosów
Gru 16, 2016
beata_b99 Użytkownik 66,241 pkt
Nie będę brała udziału w konkursie, bo mam już płytę i nawet jej niedawno skończyłam słychać. Widać ogromny progres między jej dwiema płytami, bo ja w pierwszej miałam kilka piosenek, które nie do końca mi się podobały, a przy okazji tej płyty wszystkie piosenki są świetne i widzę ogromny postęp i wokalny i muzyczny :D
+4 głosów
Gru 14, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
zgadzam sie uważam że zrobila wielki postęp wplyw na to mogla mieć dlusza wspolpraca z werbą oraz napewno poprawa Wokalna
mjarczok Użytkownik 10 pkt
Super, na pewno coś napiszę :) Mam tylko pytanie, to płyta z autografem i silikonką? Nie ma to dla mnie zbytniego znaczenia, ale jestem ciekawa :)
+4 głosów
Gru 18, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
Przepraszam że dopiero teraz. Plyta bez bonusów
mjarczok Użytkownik 10 pkt
Płyta Sysi-„Tylko Raz”
Nie powstała na pokaz
Ujawniła w niej swym fanom
Co jej w duszy gra co rano
Sam ten krążek jest wspaniały
A fanów zachwyt niemały 


Pisałam to na szybko, nie jestem kreatywna ok
+4 głosów
Gru 20, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
prosze o kontakt jeszcze co prawda nie mowie ze wygralas bo wyniki jutro po 20
Emi Użytkownik 17,603 pkt
Jestem po prostu w wielkim szoku tej nowej płyty jest ona cudowna.Niestety jej nie mam :(
+3 głosów
Gru 14, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
spróbój
hania1011 Użytkownik 1,833 pkt
Ta płyta jest wspaniała <3 Ja zamówiłam i przyszło mi 9 grudnia w premierę, mega się ucieszyłam, piękna wspaniała silkonka, wspaniałe plakaty, jak i płyta, piosenki, wszystkie piosenki mi się podobają ale tak najbardziej to: 1. Tylko raz 2 Nie poddam się 3 Mój najlepszy dzień 4. Sunlight ♥ Gdybym nie miała płyty, z chęcią bym wzięła udział w konkursie,ja już mam, a nie chcę,żebym ja miała 2 jedni 1 albo 0 i byli smutni :( <3
+3 głosów
Gru 20, 2016
Piotr Wilanowski Użytkownik 962 pkt
mjarczok zwycieżyla gratulacje
prosze o podanie adresu do 24 grudnia jeżeli przekroczy termin nagrode dostanie najlepszy komentarz
+3 głosów
Gru 22, 2016

Twój wynik:

Jeszcze w nic nie grałeś. Nie odnotowano żadnej aktywności w grze.
142 osób na stronie
0 Użytkowników oraz 142 Gości
Dziś posty czytano : 4666 razy

Fandomy, do których należę

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, do których należysz i dołączać do nowych!

Fandomy, które obserwuję

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, które Cię interesują i obserwować nowe!

Zainteresowani tym postem

Liczba osób: 0

Największe fandomy

  1. Riverdale
    127 osób
  2. The 100
    122 osób
  3. Ananasy Sylwii
    119 osób
  4. Bartek Lovers
    111 osób
  5. Bambinos
    110 osób
  6. Supiwerki
    68 osób
  7. Arturonators
    57 osób
  8. Shawn Mendes Army
    39 osób
  9. SikorskiSquad
    32 osób
  10. Domisiaki
    29 osób
  11. Once Upon A Time
    27 osób
  12. Donaty Agaty
    23 osób
  13. Pretty Little Liars
    20 osób
  14. Pamiętniki Wampirów
    13 osób
  15. Remonators
    12 osób
  16. Misiaki Sysi
    12 osób
  17. Kluseczki Olgi
    10 osób
  18. Famous In Love
    9 osób
  19. GRY
    6 osób
  20. FANDOMS YOUTUBE
    5 osób
  21. Temorki
    5 osób
  22. Dua Lipa
    4 osób
  23. Life Is Strange
    3 osób
  24. The Good Place
    3 osób
  25. PC
    2 osób
  26. TALENTY
    1 osób
  27. Nintendo
    1 osób
  1. Riverdale
    339421 punktów
  2. Bartek Lovers
    37913 punktów
  3. Supiwerki
    37094 punktów
  4. The 100
    33078 punktów
  5. SikorskiSquad
    27862 punktów
  6. Young Stars Festival
    27128 punktów
  7. SERIALE
    18947 punktów
  8. Life Is Strange
    17245 punktów
  9. Ania, nie Anna
    17090 punktów
  10. Ananasy Sylwii
    14858 punktów
  11. GRY
    14845 punktów
  12. Famous In Love
    13757 punktów
  13. Once Upon A Time
    12940 punktów
  14. Domisiaki
    12673 punktów
  15. FILMY/SERIALE/TV
    12641 punktów
  16. Arturonators
    12484 punktów
  17. Shawn Mendes Army
    11995 punktów
  18. Bambinos
    11625 punktów
  19. YOUNG STARS
    11125 punktów
  20. Pretty Little Liars
    10315 punktów
  21. Remonators
    9416 punktów
  22. Eurowizja
    9359 punktów
  23. GWIAZDY YOUNG STARS
    7915 punktów
  24. Nintendo
    4928 punktów
  25. Detroit
    4885 punktów
  26. Dua Lipa
    4861 punktów
  27. MUZYKA
    4761 punktów
  28. KSIĄŻKI
    4423 punktów
  29. INNE
    4417 punktów
  30. Forza
    4211 punktów
  31. Progress Armia
    4197 punktów
  32. The Originals
    4081 punktów
  33. Misiaki Sysi
    3721 punktów
  34. 13 Reasons Why
    3623 punktów
  35. Pamiętniki Wampirów
    3477 punktów
  36. Stranger Things
    2948 punktów
  37. K-Pop
    2645 punktów
  38. American Horror Story
    2461 punktów
  39. God Of War
    2433 punktów
  40. Young Stars News
    2254 punktów
  41. Sport
    2189 punktów
  42. FILMY
    2075 punktów
  43. Puthinators
    1893 punktów
  44. Przygodowe
    1080 punktów
  45. Tomb Raider
    784 punktów
  46. Playstation VR
    663 punktów
  47. FPS
    603 punktów
  48. Team Rieger
    544 punktów
  49. Uncharted
    474 punktów
  50. PC
    473 punktów
  51. Kluseczki Olgi
    404 punktów
  52. MMers
    295 punktów
  53. Arianators
    278 punktów
  54. Sony Playstation
    274 punktów
  55. Soy Luna
    184 punktów
  56. YOUTUBE
    174 punktów
  57. R5Family
    167 punktów
  58. LUDZIE
    160 punktów
  59. Akcja & Przygoda
    130 punktów
  60. Directioners
    122 punktów
  61. The Good Place
    91 punktów
  62. Donaty Agaty
    76 punktów
  63. 5SOSFam
    71 punktów
  64. Beautilles
    66 punktów
  65. Selenators
    59 punktów
  66. Strzelanki
    50 punktów
  67. Podróże
    49 punktów
  68. Wyścigi
    45 punktów
  69. Orlandonators
    32 punktów
  1. Potterheads
    171 punktów
  2. FILMY
    50 punktów
  3. FILMY/SERIALE/TV
    50 punktów
  1. The 100
    9393 punktów
  2. SERIALE
    4237 punktów
  3. FILMY/SERIALE/TV
    3698 punktów
  4. YOUNG STARS
    2680 punktów
  5. Riverdale
    1686 punktów
  6. Young Stars Festival
    1462 punktów
  7. Bartek Lovers
    1407 punktów
  8. Ananasy Sylwii
    871 punktów
  9. SikorskiSquad
    834 punktów
  10. Once Upon A Time
    518 punktów
  11. Domisiaki
    347 punktów
  12. Remonators
    218 punktów
  13. MUZYKA
    143 punktów
  14. Supiwerki
    136 punktów
  15. Arturonators
    81 punktów
  16. Bambinos
    46 punktów
  17. Shawn Mendes Army
    39 punktów
  18. Pretty Little Liars
    38 punktów
  19. Pamiętniki Wampirów
    27 punktów
  20. GRY
    25 punktów
  21. INNE
    24 punktów
  22. KSIĄŻKI
    21 punktów
  23. Stranger Things
    21 punktów
  24. Dua Lipa
    16 punktów
  25. Young Stars News
    16 punktów
  26. Ania, nie Anna
    14 punktów
  27. Eurowizja
    12 punktów
  28. The Originals
    12 punktów
  29. FILMY
    11 punktów
  30. Nintendo
    11 punktów
  31. Famous In Love
    10 punktów
  32. Sport
    10 punktów
  33. God Of War
    8 punktów
  34. Detroit
    6 punktów
  35. Life Is Strange
    6 punktów
  36. 13 Reasons Why
    5 punktów
  37. Arianators
    3 punktów
  38. LUDZIE
    2 punktów
  39. Playstation VR
    2 punktów
  40. Progress Armia
    2 punktów
  41. Misiaki Sysi
    1 punktów
  1. Ananasy Sylwii
    2997 punktów
  2. Pretty Little Liars
    2607 punktów
  3. Riverdale
    2540 punktów
  4. Shawn Mendes Army
    2018 punktów
  5. Bartek Lovers
    1425 punktów
  6. The 100
    1269 punktów
  7. Once Upon A Time
    1216 punktów
  8. Dua Lipa
    1047 punktów
  9. The Originals
    989 punktów
  10. Soy Luna
    986 punktów
  11. Bambinos
    918 punktów
  12. K-Pop
    902 punktów
  13. Supiwerki
    645 punktów
Kontakt Post