+8 głosów
(postid: 323257) 
ZALOGUJ SIĘ I DOŁĄCZ DO TEGO FANDOMU!

W tym poście poznacie opinie o kolekcji Odetchnjj. 

Nikola Cierpioł


Z kolekcji odetchnij mam worek. Jest on mega śliczny, pojemny i bardzo dobrze wykonany😅

Daria Czaplicka

Mam szara bluzę "odetchnij" jest ona bardzo ciepła oraz miła w dotyku. Prałam ja kilka razy , napis sie nie zpiera. Polecam bluzę wszystkim , którym zazwyczaj jest bardzo zimno, ponieważ ma ona miękki polar pod bluza dzięki czemu dobrze grzeje.

Aneta Truszkowska

Aktualnie z kolekcji Odetchnij mam czapkę z daszkiem i silikonkę. Uważam, że sama kolekcja ma bardzo ciekawy i fajny styl. ❤ Uwierzcie mi pasują te rzeczy do wszystkiego, haha ❤

Agnieszka Wadzicka

Z kolekcji Osetchnij Jeremiego i Artura posiadam Bluzę, Czapkę oraz płytę. Myślę, że na temat płyty tutaj dużo mówić nie muszę, ponieważ większość z Was miało możliwość usłyszeć piosenki na YouTube. Czapkę zakupiłam, ponieważ od razu bardzo mi się spodobała, gdy pojawiła się w sklepie. Gdy do mnie przyszła, byłam bardzo zadowolona z produktu. Sprawdza się świetnie i wiem, że tej zimy również będę z niej korzystać. Jest mega bardzo dobrze wykonana i bardzo dobrze wygląda. Bluza? Bluza jest niesamowita. Uwielbiam chodzić w bluzach, a w szgeolnosci tych z mms. Super wykonanie, mega wygląd. Przyjemnie się je nosi i są idealne na zimne wieczory.

Paula Mularczyk

Mam worek odetchnij i popsocket JA. Popsocket nie dość ze ułatwia trzymanie telefonu to i jeszcze bardzo ładnie wygląda jedyny minus to to że blaknie po jakimś czasie. Worek jest bardzo pojemny i jest wykonany z dobrego materiału, nadruk nie ściera się a mam już go od 5 msc. Worek jest też bardzo wygodny 😀

Amelia Jastrząb

Torba z kolekcji "odetchnij" jest bardzo duża. Jest z dobrego materiału oraz po kilku praniach nie spiera się napis. Bardzo wygodnie się ją nosi i zmieści się prawie wszędzie.


OCENA JAKOŚCI

Uważasz, że ocena jest nieuczciwa? Zgłoś to przyciskiem "zgłoś" na dole, a administracja portalu sprawdzi tą ocenę!
JAK MOGĘ ZAROBIĆ PUNKTY DLA FANDOMU Z TEGO POSTA / CO MOGĘ TERAZ ZROBIĆ?
Jaka jest Twoja reakcja?
0
OK
0
Super
0
Śmiech
0
Zdziwienie
0
Złość
0
Smutek
PUNKTACJA Z TEGO POSTA NIE JEST WLICZANA DO AKTUALNYCH AKCJI KONKURSOWYCH PORTALU ALE
Wciąż możesz go komentować, oceniać i brać udział w jego wyzwaniach, a być może zdecydujemy się go podbić i tym samym zaliczyć z niego punkty do aktualnych akcji serwisu - im większa w nim aktywność, tym większa szansa byśmy podjęli taką decyzję :)

Redaktor tego posta zarobił dotychczas 822 punktów za:

Jakość:20Popularność:590
Wsparcie:32Ocena i wartość ocen:8
Wyróżnienia/kary:0Komentarze i reakcje:140
W trwającej akcji redaktor dla tego fandomu uzyskał skuteczność % ( polecanych dyskusji z napisanych w tym fandomie)
O CO CHODZI Z PUNKTAMI DLA REDAKTORÓW? ZA CO SIĘ JE ZARABIA?

Zaloguj się, aby zarabiać punkty z aktywności w postach !

nikolina11c 1 Użytkownik 21,577 pkt
590 czytelników Paz 8, 2017

Twój komentarz lub propozycja wyzwania do posta

Możesz wkleić bezpośredni link do grafiki / video aby umieścić ją w treści komentarza
Podpisz się (nick, imię etc.)
Prywatność: Twój adres email zostanie tylko wykorzystany do przesłania powiadomień.
Weryfikacja antyspamowa:

Aby zapobiec tej weryfikacji w przyszłości i zbierać punkty w serwisie, proszę zaloguj się lub zarejestruj.

14 Komentarzy

Jagoda Sawka Użytkownik 69,344 pkt
Ja mam czarną bluzę "Odetchnij", silikonki oraz zestaw, który dostałam na m&g czyli kubek, naklejki, opaska tkaninowa. Najczęściej używam bluzy, która naprawdę jest powyżej moich oczekiwań! Spodziewałam się, że po pierwszym praniu już cały napis zdarty... Ale mam już bluzę 7 miesiąc i napis jest prawie identyczny jak w dniu kupienia! Jestem strasznie zadowolona z tej bluzy!
Jeszcze dosyć często pije herbatę lub kawę, ale TYLKO w moim kubku z Jeremim i Arturem. Mam swego rodzaju sentyment do tego "zwykłego" kubka. Obrazek chłopaków na nim, ani napis również się nie zdziera, więc z kubka jestem też bardzo zadowolona.
Na pewno jeszcze kupię coś jeszcze z FanZonu Jeremiego i innych artystów!!
0 głosów
 
Najlepszy
Paz 11, 2017
Daria1999 Użytkownik 28,597 pkt
Mam szarą bluzę odetchnij jest bardzo ciepła, ponieważ ma puch podspodem , dzięki czemu dobrze trzyma ciepło
+5 głosów
Paz 8, 2017
Wiktoria Zawadziłło Użytkownik 21,858 pkt
Niestety nic nie mam z fandomu :( Jednak bardzo bym chciała mieć bluzę JA jest minimalistyczna, i naprawdę bardzo ładna na pewno w najbliższym czasie sobie taką kupię
+4 głosów
Paz 8, 2017
Dominisia Użytkownik 38,264 pkt
Jedyne rzeczy z fanzone chłopaków to silikonki  jednak są to rzeczy do których przywiązuje się całym sercem. Ktoś powiedziałby, że to zwykle bransoletki jednak dla mnie to coś więcej. Noszę na sobie symbole moich idoli czyli osób które mam w serduszku. Moje silinkonki są z wcześniejszych kolekcj. Mam czarną silikonke jeremiego i czerwona Artura. Teraz razem z nowym wydaniem YSN zamówiłam nową silinkonke Artura  jeśli chodzi o wytrzymałość to są one baaardzo wytrzymałe.
+4 głosów
Paz 8, 2017
dianka0312 Użytkownik 2,424 pkt
Z kolekcji chłopców mam silikonki i opaski materiałowe oraz plakat. Ich kolekcje mega mi się podobają i w przyszłości planuje duży zakup rzeczy ze ich sklepu.
+4 głosów
Paz 8, 2017
xFlagax Użytkownik 8,889 pkt
Posiadam worek i dwie sylikonki z napisem JEREMI i Odetchnij obie są cudowne worek jest mega wytrzymały i pojemny a sylikonki sa cudowne naprawde polecam ich zakup. Bardzo chce miec bomberke i bluze planuje je kupic w najblizszej przyszlości <3
+3 głosów
Paz 9, 2017
Parszewska Użytkownik 66,570 pkt
Ja mam osobiscie kilka silikonek chłopaków, popsocketa Jeremiego i starszą wersję bluzy Jeremiego. Poza tym mam płyty "Odetchnij" i "Otwórz się na świat". Osobiscie uwielbiam kazdą z tych rzeczy. Ostatnio jestem zakochaba w popsockecie bo jest on mega wygodny do uzytkowania telefonu. A co do plyt to nawet niedawno sluchalam plyty ''Odetchnij'' z rodzicami i mama nawet spiewala ze mna refren piosenki promujacej plyte.
+3 głosów
Paz 9, 2017
Aga_f Użytkownik 38,830 pkt
Mam szarą bluzę JA i odkąd ją kupiłam noszę ją w każdy zimny dzień, jest milusia i ciepła + jest śliczna! Polecam każdemu, kto zastanawia się nad kupieniem :)
Mam też popsocketa JA dzięki, któremu telefon nie spada mi na twarz haha, dużo wygodniej trzyma mi się telefon odkąd go przykleiłam. Też polecam osobom, które chcą kupić!
+2 głosów
Paz 9, 2017
ALPAKA Użytkownik 50,651 pkt
Z kolekcji Jeremiego & Artura mam bb dużo rzeczy, a między innymi właśnie:
Plecak - bardzo jest przydatny na różne wycieczki, a nawet i do szkoły jak masz mało lekcji, to samo worek tylko, że on
do szkoły nie bardzo, no chyba iż na WF
Bluza Collage & bluzka ta szara z krótkim rękawem - Ta Collage jest bardzo milusia, cieplutka, zawsze ją ubieram gdy mi jest zimno i od razu staje mi się ciepło.
Popsocket - bb przydatny do nagrywania różnych musical.ly, a ja uwielbiam tą aplikacje!
no i oczywiście mam też jakieś płyty, silikonki i inne takie rzeczy z ich kolekcji, ale wymieniłam te moim zdaniem najważniejsze
+2 głosów
Paz 11, 2017
Paulina Korejke 3 Użytkownik 654,334 pkt
Mam sporo rzeczy z fanzone Jeremiego i Artura. Posiadam worek, 2 silikonki, koszulkę, płytę, wlepki, czapkę oraz kubek. Zacznijmy od worka. Jest bardzo pojemny, dzięki czemu można w nim wiele zmieścić. Materiał ma taki dosyć szorstki. Mam go od kilku miesięcy i prałam go już wiele razy i napis nie schodzi. Jeżeli chodzi o koszulkę to jest zrobiona z bardzo wygodnego materiału. Jeżeli chcesz postawić na wygodę to serdecznie polecam! A płyta "Odetchnij" to najważniejsza rzecz, jaką mam od nich. W niej zawarte są ich uczucia, przez co płyta ma dla mnie wartość sentymentalną. Piosenka "Trzeba żyć" daje mi ogromną motywację. Dziękuję im za to co tworzą!
+1 głos
Paz 8, 2017
xolkaolkax Użytkownik 8,139 pkt
Niestety nie udało mi sie zakupić jakiejś rzeczy z kolekcji ODETCHNIJ - naprawde mega żałuje.Jezeli jednak mialabym sie na coś zdecywoac moj wbór od razu padłby na ta prześliczna bluze z "Odetchnij". Jest ona bardzo minimalistyczna co dodaje jej niesamowitego uroku. Zarówno wersja szara z czarnym napisem jak i czarna z białym napisem są cudowne, totalnie sie zakochałam. Bluza oprócz niezwykłego efektu wizualnego ma też inne plusy m.in. jest mega cieplutka a jak wszysxy wiemy nadchodzi sroga zima więc bardzo przydałaby mi sie w mojej szafie! Tymnardziej że jestem tym typem człowieka któremu zaaaawsze jest zimno!
+1 głos
Paz 10, 2017
Basia Rębowska Użytkownik 164 pkt
mam czarną bluze "JA" i jest bardzo duża i cieplutka polecam ! <3
+1 głos
Paz 10, 2017
Kinga Szydlik Użytkownik 4 pkt
Będę sobie zamawiać worek <3
+1 głos
Paz 11, 2017
Mactinus Użytkownik 3 pkt
Tak, mam szarą bluzę ze znakiem chłopaków i sylikonkę odetchnij. Bluza ciepła i przede wszystkim wygodna! Jest to jedna z moich ulubionych rzeczy które kocham nosić ❤️
+1 głos
Paz 11, 2017

Twój wynik:

Jeszcze w nic nie grałeś. Nie odnotowano żadnej aktywności w grze.
472 osób na stronie
0 Użytkowników oraz 472 Gości
Dziś posty czytano : 22958 razy

Fandomy, do których należę

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, do których należysz i dołączać do nowych!

Fandomy, które obserwuję

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, które Cię interesują i obserwować nowe!

Zainteresowani tym postem

Liczba osób: 3

Największe fandomy

  1. Riverdale
    189 osób
  2. The 100
    138 osób
  3. Ananasy Sylwii
    134 osób
  4. Bambinos
    125 osób
  5. Bartek Lovers
    121 osób
  6. Supiwerki
    73 osób
  7. Arturonators
    71 osób
  8. Potterheads
    67 osób
  9. Shawn Mendes Army
    60 osób
  10. SikorskiSquad
    39 osób
  11. Domisiaki
    35 osób
  12. Once Upon A Time
    29 osób
  13. Pretty Little Liars
    25 osób
  14. Donaty Agaty
    25 osób
  15. Pamiętniki Wampirów
    20 osób
  16. Remonators
    16 osób
  17. GRY
    14 osób
  18. Misiaki Sysi
    12 osób
  19. Famous In Love
    11 osób
  20. Kluseczki Olgi
    10 osób
  21. Zosiaki
    6 osób
  22. Temorki
    5 osób
  23. FANDOMS YOUTUBE
    5 osób
  24. Sonbird Team
    5 osób
  25. Life Is Strange
    4 osób
  26. Dua Lipa
    4 osób
  27. The Good Place
    3 osób
  28. PC
    2 osób
  29. Nintendo
    2 osób
  30. Young Stars Festival
    1 osób
  1. Riverdale
    563491 punktów
  2. Young Stars Festival
    45237 punktów
  3. Bartek Lovers
    43853 punktów
  4. Potterheads
    40388 punktów
  5. Supiwerki
    40331 punktów
  6. The 100
    39252 punktów
  7. SikorskiSquad
    34389 punktów
  8. Arturonators
    30331 punktów
  9. SERIALE
    25776 punktów
  10. GRY
    23364 punktów
  11. Famous In Love
    22473 punktów
  12. Life Is Strange
    22387 punktów
  13. FILMY/SERIALE/TV
    20193 punktów
  14. Domisiaki
    18544 punktów
  15. Once Upon A Time
    18002 punktów
  16. Ananasy Sylwii
    17545 punktów
  17. Ania, nie Anna
    17407 punktów
  18. Pretty Little Liars
    13273 punktów
  19. YOUNG STARS
    12910 punktów
  20. Shawn Mendes Army
    12771 punktów
  21. Forza
    12589 punktów
  22. Sonbird Team
    10884 punktów
  23. Remonators
    10346 punktów
  24. Eurowizja
    10226 punktów
  25. GWIAZDY YOUNG STARS
    9298 punktów
  26. Dua Lipa
    8024 punktów
  27. TALENTY
    6509 punktów
  28. MUZYKA
    6483 punktów
  29. Playstation VR
    6208 punktów
  30. FILMY
    5799 punktów
  31. Nintendo
    5370 punktów
  32. Pamiętniki Wampirów
    5237 punktów
  33. Detroit
    5005 punktów
  34. Tomb Raider
    4949 punktów
  35. Stranger Things
    4724 punktów
  36. KSIĄŻKI
    4631 punktów
  37. INNE
    4625 punktów
  38. Progress Armia
    4295 punktów
  39. Misiaki Sysi
    4256 punktów
  40. The Originals
    4245 punktów
  41. 13 Reasons Why
    4036 punktów
  42. Bambinos
    3971 punktów
  43. Young Stars News
    3313 punktów
  44. Sport
    2944 punktów
  45. K-Pop
    2761 punktów
  46. American Horror Story
    2613 punktów
  47. God Of War
    2565 punktów
  48. YOUTUBE
    2317 punktów
  49. Kortezjanie
    2125 punktów
  50. Puthinators
    1943 punktów
  51. Sony Playstation
    1778 punktów
  52. Przygodowe
    1150 punktów
  53. MMers
    949 punktów
  54. FPS
    877 punktów
  55. Temorki
    858 punktów
  56. Team Rieger
    807 punktów
  57. R5Family
    648 punktów
  58. PC
    552 punktów
  59. Arianators
    547 punktów
  60. Kluseczki Olgi
    544 punktów
  61. Zosiaki
    519 punktów
  62. Uncharted
    485 punktów
  63. LUDZIE
    441 punktów
  64. Directioners
    338 punktów
  65. FANDOMS TALENTS
    304 punktów
  66. Soy Luna
    304 punktów
  67. #talentobranie
    292 punktów
  68. 5SOSFam
    272 punktów
  69. Akcja & Przygoda
    220 punktów
  70. PROJEKT FANDOMS
    181 punktów
  71. Beautilles
    163 punktów
  72. The Good Place
    152 punktów
  73. Selenators
    142 punktów
  74. Strzelanki
    109 punktów
  75. Donaty Agaty
    108 punktów
  76. Orlandonators
    105 punktów
  77. Podróże
    93 punktów
  78. Swifties
    77 punktów
  79. Far Cry
    55 punktów
  80. Wyścigi
    45 punktów
  1. Potterheads
    1108 punktów
  2. FILMY
    350 punktów
  3. FILMY/SERIALE/TV
    350 punktów
  1. Potterheads
    13365 punktów
  2. The 100
    9393 punktów
  3. SERIALE
    4034 punktów
  4. FILMY/SERIALE/TV
    3861 punktów
  5. Riverdale
    3736 punktów
  6. YOUNG STARS
    2137 punktów
  7. Young Stars Festival
    1408 punktów
  8. Bartek Lovers
    1369 punktów
  9. SikorskiSquad
    881 punktów
  10. Ananasy Sylwii
    865 punktów
  11. Once Upon A Time
    519 punktów
  12. Pretty Little Liars
    491 punktów
  13. FILMY
    352 punktów
  14. Life Is Strange
    349 punktów
  15. Domisiaki
    338 punktów
  16. GRY
    327 punktów
  17. Remonators
    218 punktów
  18. Arturonators
    212 punktów
  19. MUZYKA
    170 punktów
  20. Supiwerki
    137 punktów
  21. Bambinos
    65 punktów
  22. Shawn Mendes Army
    42 punktów
  23. Sonbird Team
    33 punktów
  24. TALENTY
    32 punktów
  25. INNE
    28 punktów
  26. Pamiętniki Wampirów
    27 punktów
  27. KSIĄŻKI
    21 punktów
  28. Stranger Things
    21 punktów
  29. Dua Lipa
    16 punktów
  30. Young Stars News
    16 punktów
  31. Ania, nie Anna
    13 punktów
  32. Eurowizja
    12 punktów
  33. The Originals
    12 punktów
  34. Nintendo
    11 punktów
  35. Famous In Love
    10 punktów
  36. Sport
    10 punktów
  37. God Of War
    8 punktów
  38. Detroit
    6 punktów
  39. 13 Reasons Why
    5 punktów
  40. YOUTUBE
    4 punktów
  41. Arianators
    3 punktów
  42. LUDZIE
    2 punktów
  43. Progress Armia
    2 punktów
  44. Misiaki Sysi
    1 punktów
  45. Playstation VR
    1 punktów
  1. Potterheads
    37555 punktów
  2. Riverdale
    4469 punktów
  3. Ananasy Sylwii
    3072 punktów
  4. Pretty Little Liars
    2607 punktów
  5. Shawn Mendes Army
    2191 punktów
  6. The 100
    1649 punktów
  7. Bartek Lovers
    1586 punktów
  8. Sonbird Team
    1486 punktów
  9. Once Upon A Time
    1216 punktów
  10. Dua Lipa
    1047 punktów
  11. The Originals
    989 punktów
  12. Soy Luna
    986 punktów
  13. Bambinos
    918 punktów
  14. K-Pop
    902 punktów
  15. Supiwerki
    851 punktów
Kontakt Post