+8 głosów
(postid: 323257) 
ZALOGUJ SIĘ I DOŁĄCZ DO TEGO FANDOMU!

W tym poście poznacie opinie o kolekcji Odetchnjj. 

Nikola Cierpioł


Z kolekcji odetchnij mam worek. Jest on mega śliczny, pojemny i bardzo dobrze wykonany😅

Daria Czaplicka

Mam szara bluzę "odetchnij" jest ona bardzo ciepła oraz miła w dotyku. Prałam ja kilka razy , napis sie nie zpiera. Polecam bluzę wszystkim , którym zazwyczaj jest bardzo zimno, ponieważ ma ona miękki polar pod bluza dzięki czemu dobrze grzeje.

Aneta Truszkowska

Aktualnie z kolekcji Odetchnij mam czapkę z daszkiem i silikonkę. Uważam, że sama kolekcja ma bardzo ciekawy i fajny styl. ❤ Uwierzcie mi pasują te rzeczy do wszystkiego, haha ❤

Agnieszka Wadzicka

Z kolekcji Osetchnij Jeremiego i Artura posiadam Bluzę, Czapkę oraz płytę. Myślę, że na temat płyty tutaj dużo mówić nie muszę, ponieważ większość z Was miało możliwość usłyszeć piosenki na YouTube. Czapkę zakupiłam, ponieważ od razu bardzo mi się spodobała, gdy pojawiła się w sklepie. Gdy do mnie przyszła, byłam bardzo zadowolona z produktu. Sprawdza się świetnie i wiem, że tej zimy również będę z niej korzystać. Jest mega bardzo dobrze wykonana i bardzo dobrze wygląda. Bluza? Bluza jest niesamowita. Uwielbiam chodzić w bluzach, a w szgeolnosci tych z mms. Super wykonanie, mega wygląd. Przyjemnie się je nosi i są idealne na zimne wieczory.

Paula Mularczyk

Mam worek odetchnij i popsocket JA. Popsocket nie dość ze ułatwia trzymanie telefonu to i jeszcze bardzo ładnie wygląda jedyny minus to to że blaknie po jakimś czasie. Worek jest bardzo pojemny i jest wykonany z dobrego materiału, nadruk nie ściera się a mam już go od 5 msc. Worek jest też bardzo wygodny 😀

Amelia Jastrząb

Torba z kolekcji "odetchnij" jest bardzo duża. Jest z dobrego materiału oraz po kilku praniach nie spiera się napis. Bardzo wygodnie się ją nosi i zmieści się prawie wszędzie.


OCENA JAKOŚCI

Uważasz, że ocena jest nieuczciwa? Zgłoś to przyciskiem "zgłoś" na dole, a administracja portalu sprawdzi tą ocenę!
JAK MOGĘ ZAROBIĆ PUNKTY DLA FANDOMU Z TEGO POSTA / CO MOGĘ TERAZ ZROBIĆ?
Jaka jest Twoja reakcja?
0
OK
0
Super
0
Śmiech
0
Zdziwienie
0
Złość
0
Smutek
PUNKTACJA Z TEGO POSTA NIE JEST WLICZANA DO AKTUALNYCH AKCJI KONKURSOWYCH PORTALU ALE
Wciąż możesz go komentować, oceniać i brać udział w jego wyzwaniach, a być może zdecydujemy się go podbić i tym samym zaliczyć z niego punkty do aktualnych akcji serwisu - im większa w nim aktywność, tym większa szansa byśmy podjęli taką decyzję :)

Redaktor tego posta zarobił dotychczas 807 punktów za:

Jakość:20Popularność:575
Wsparcie:32Ocena i wartość ocen:8
Wyróżnienia/kary:0Komentarze i reakcje:140
W trwającej akcji redaktor dla tego fandomu uzyskał skuteczność % ( polecanych dyskusji z napisanych w tym fandomie)
O CO CHODZI Z PUNKTAMI DLA REDAKTORÓW? ZA CO SIĘ JE ZARABIA?

Zaloguj się, aby zarabiać punkty z aktywności w postach !

nikolina11c 1 Użytkownik 21,577 pkt
575 czytelników Paz 8, 2017

Twój komentarz lub propozycja wyzwania do posta

Możesz wkleić bezpośredni link do grafiki / video aby umieścić ją w treści komentarza
Podpisz się (nick, imię etc.)
Prywatność: Twój adres email zostanie tylko wykorzystany do przesłania powiadomień.
Weryfikacja antyspamowa:

Aby zapobiec tej weryfikacji w przyszłości i zbierać punkty w serwisie, proszę zaloguj się lub zarejestruj.

14 Komentarzy

Jagoda Sawka Użytkownik 69,344 pkt
Ja mam czarną bluzę "Odetchnij", silikonki oraz zestaw, który dostałam na m&g czyli kubek, naklejki, opaska tkaninowa. Najczęściej używam bluzy, która naprawdę jest powyżej moich oczekiwań! Spodziewałam się, że po pierwszym praniu już cały napis zdarty... Ale mam już bluzę 7 miesiąc i napis jest prawie identyczny jak w dniu kupienia! Jestem strasznie zadowolona z tej bluzy!
Jeszcze dosyć często pije herbatę lub kawę, ale TYLKO w moim kubku z Jeremim i Arturem. Mam swego rodzaju sentyment do tego "zwykłego" kubka. Obrazek chłopaków na nim, ani napis również się nie zdziera, więc z kubka jestem też bardzo zadowolona.
Na pewno jeszcze kupię coś jeszcze z FanZonu Jeremiego i innych artystów!!
0 głosów
 
Najlepszy
Paz 11, 2017
Daria1999 Użytkownik 28,597 pkt
Mam szarą bluzę odetchnij jest bardzo ciepła, ponieważ ma puch podspodem , dzięki czemu dobrze trzyma ciepło
+5 głosów
Paz 8, 2017
Wiktoria Zawadziłło Użytkownik 21,858 pkt
Niestety nic nie mam z fandomu :( Jednak bardzo bym chciała mieć bluzę JA jest minimalistyczna, i naprawdę bardzo ładna na pewno w najbliższym czasie sobie taką kupię
+4 głosów
Paz 8, 2017
Dominisia Użytkownik 38,264 pkt
Jedyne rzeczy z fanzone chłopaków to silikonki  jednak są to rzeczy do których przywiązuje się całym sercem. Ktoś powiedziałby, że to zwykle bransoletki jednak dla mnie to coś więcej. Noszę na sobie symbole moich idoli czyli osób które mam w serduszku. Moje silinkonki są z wcześniejszych kolekcj. Mam czarną silikonke jeremiego i czerwona Artura. Teraz razem z nowym wydaniem YSN zamówiłam nową silinkonke Artura  jeśli chodzi o wytrzymałość to są one baaardzo wytrzymałe.
+4 głosów
Paz 8, 2017
dianka0312 Użytkownik 2,424 pkt
Z kolekcji chłopców mam silikonki i opaski materiałowe oraz plakat. Ich kolekcje mega mi się podobają i w przyszłości planuje duży zakup rzeczy ze ich sklepu.
+4 głosów
Paz 8, 2017
xFlagax Użytkownik 8,889 pkt
Posiadam worek i dwie sylikonki z napisem JEREMI i Odetchnij obie są cudowne worek jest mega wytrzymały i pojemny a sylikonki sa cudowne naprawde polecam ich zakup. Bardzo chce miec bomberke i bluze planuje je kupic w najblizszej przyszlości <3
+3 głosów
Paz 9, 2017
Parszewska Użytkownik 66,570 pkt
Ja mam osobiscie kilka silikonek chłopaków, popsocketa Jeremiego i starszą wersję bluzy Jeremiego. Poza tym mam płyty "Odetchnij" i "Otwórz się na świat". Osobiscie uwielbiam kazdą z tych rzeczy. Ostatnio jestem zakochaba w popsockecie bo jest on mega wygodny do uzytkowania telefonu. A co do plyt to nawet niedawno sluchalam plyty ''Odetchnij'' z rodzicami i mama nawet spiewala ze mna refren piosenki promujacej plyte.
+3 głosów
Paz 9, 2017
Aga_f Użytkownik 38,830 pkt
Mam szarą bluzę JA i odkąd ją kupiłam noszę ją w każdy zimny dzień, jest milusia i ciepła + jest śliczna! Polecam każdemu, kto zastanawia się nad kupieniem :)
Mam też popsocketa JA dzięki, któremu telefon nie spada mi na twarz haha, dużo wygodniej trzyma mi się telefon odkąd go przykleiłam. Też polecam osobom, które chcą kupić!
+2 głosów
Paz 9, 2017
ALPAKA Użytkownik 50,651 pkt
Z kolekcji Jeremiego & Artura mam bb dużo rzeczy, a między innymi właśnie:
Plecak - bardzo jest przydatny na różne wycieczki, a nawet i do szkoły jak masz mało lekcji, to samo worek tylko, że on
do szkoły nie bardzo, no chyba iż na WF
Bluza Collage & bluzka ta szara z krótkim rękawem - Ta Collage jest bardzo milusia, cieplutka, zawsze ją ubieram gdy mi jest zimno i od razu staje mi się ciepło.
Popsocket - bb przydatny do nagrywania różnych musical.ly, a ja uwielbiam tą aplikacje!
no i oczywiście mam też jakieś płyty, silikonki i inne takie rzeczy z ich kolekcji, ale wymieniłam te moim zdaniem najważniejsze
+2 głosów
Paz 11, 2017
Paulina Korejke 3 Użytkownik 654,334 pkt
Mam sporo rzeczy z fanzone Jeremiego i Artura. Posiadam worek, 2 silikonki, koszulkę, płytę, wlepki, czapkę oraz kubek. Zacznijmy od worka. Jest bardzo pojemny, dzięki czemu można w nim wiele zmieścić. Materiał ma taki dosyć szorstki. Mam go od kilku miesięcy i prałam go już wiele razy i napis nie schodzi. Jeżeli chodzi o koszulkę to jest zrobiona z bardzo wygodnego materiału. Jeżeli chcesz postawić na wygodę to serdecznie polecam! A płyta "Odetchnij" to najważniejsza rzecz, jaką mam od nich. W niej zawarte są ich uczucia, przez co płyta ma dla mnie wartość sentymentalną. Piosenka "Trzeba żyć" daje mi ogromną motywację. Dziękuję im za to co tworzą!
+1 głos
Paz 8, 2017
xolkaolkax Użytkownik 8,139 pkt
Niestety nie udało mi sie zakupić jakiejś rzeczy z kolekcji ODETCHNIJ - naprawde mega żałuje.Jezeli jednak mialabym sie na coś zdecywoac moj wbór od razu padłby na ta prześliczna bluze z "Odetchnij". Jest ona bardzo minimalistyczna co dodaje jej niesamowitego uroku. Zarówno wersja szara z czarnym napisem jak i czarna z białym napisem są cudowne, totalnie sie zakochałam. Bluza oprócz niezwykłego efektu wizualnego ma też inne plusy m.in. jest mega cieplutka a jak wszysxy wiemy nadchodzi sroga zima więc bardzo przydałaby mi sie w mojej szafie! Tymnardziej że jestem tym typem człowieka któremu zaaaawsze jest zimno!
+1 głos
Paz 10, 2017
Basia Rębowska Użytkownik 164 pkt
mam czarną bluze "JA" i jest bardzo duża i cieplutka polecam ! <3
+1 głos
Paz 10, 2017
Kinga Szydlik Użytkownik 4 pkt
Będę sobie zamawiać worek <3
+1 głos
Paz 11, 2017
Mactinus Użytkownik 3 pkt
Tak, mam szarą bluzę ze znakiem chłopaków i sylikonkę odetchnij. Bluza ciepła i przede wszystkim wygodna! Jest to jedna z moich ulubionych rzeczy które kocham nosić ❤️
+1 głos
Paz 11, 2017

Twój wynik:

Jeszcze w nic nie grałeś. Nie odnotowano żadnej aktywności w grze.
127 osób na stronie
0 Użytkowników oraz 127 Gości
Dziś posty czytano : 3864 razy

Fandomy, do których należę

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, do których należysz i dołączać do nowych!

Fandomy, które obserwuję

Zaloguj się, aby zobaczyć fandomy, które Cię interesują i obserwować nowe!

Zainteresowani tym postem

Liczba osób: 3

Największe fandomy

  1. Riverdale
    189 osób
  2. The 100
    138 osób
  3. Ananasy Sylwii
    134 osób
  4. Bambinos
    125 osób
  5. Bartek Lovers
    121 osób
  6. Supiwerki
    73 osób
  7. Arturonators
    71 osób
  8. Potterheads
    67 osób
  9. Shawn Mendes Army
    60 osób
  10. SikorskiSquad
    39 osób
  11. Domisiaki
    35 osób
  12. Once Upon A Time
    29 osób
  13. Pretty Little Liars
    25 osób
  14. Donaty Agaty
    25 osób
  15. Pamiętniki Wampirów
    20 osób
  16. Remonators
    16 osób
  17. GRY
    14 osób
  18. Misiaki Sysi
    12 osób
  19. Famous In Love
    11 osób
  20. Kluseczki Olgi
    10 osób
  21. Zosiaki
    6 osób
  22. Temorki
    5 osób
  23. FANDOMS YOUTUBE
    5 osób
  24. Sonbird Team
    5 osób
  25. Life Is Strange
    4 osób
  26. Dua Lipa
    4 osób
  27. The Good Place
    3 osób
  28. PC
    2 osób
  29. Nintendo
    2 osób
  30. Young Stars Festival
    1 osób
Kontakt Post